Met spoed geld lenen: zo pak je krediet aan in nood!

hub      0

Met spoed geld lenen: zo pak je krediet aan in nood!

Een krediet aanvragen met spoed, het kan bij iedereen eens gebeuren. En hoe moet je dat dan snel aanpakken? Het is niet dat je een groot bedrag zomaar uit een terminal kan afhalen, je moet er voor naar een bank. Je kan de aard van de lening omschrijven en erbij vermelden dat je het geld met spoed nodig hebt. Dan zullen ze ook al het nodige doen om je dat bedrag zo snel mogelijk te verschaffen. Hoe ga je hiervoor het best te werk en waar moet je op letten?

Begin hier je zoektocht naar een lening!

Als je leent moet je altijd aan de slogan ‘let op, geld lenen kost ook geld’ denken. Dat is een manier van de banken om mensen aan te zetten om eerst goed na te denken of ze een lening nodig hebben of niet. Voor een woning of auto aan te kopen kan je haast niet anders dan een lening aan te gaan. Voor andere zaken hangt het af van het probleem dat je wil oplossen of de dienst/ product dat je wil kopen. De beslissing ligt steeds bij jou, al zal de bank je ook eerst toetsen alvorens het geld op je rekening te zetten.

Want een bank wil zekerheid dat je als klant de lening kan terugbetalen. Je kan hen gerust stellen door een vast inkomen aan te tonen. Dat kan met loonfiches van enkele maanden. Daar staat de nodige informatie al op zoals nettoloon, periode van tewerkstelling en de naam van je werkgever. Maar ook de uitgaven tellen mee. Een bank ziet leningen en alimentatie als vaste uitgaven die meetellen in hun berekening. Een klant kan immers tot 1/3e van zijn inkomen uitgeven aan die vaste kosten. Maak dus zelf al eens een berekening alvorens zomaar een bedrag te lenen. Het kan zijn dat er geen ruimte meer is. Of net wel, als je geen van die andere vaste kosten hebt.

Begin hier je zoektocht naar een lening!

Om met spoed geld te lenen ga je best via de website van de bank op zoek naar een passende lening. Zoek via een simulatie hoeveel de lening je precies maandelijks zal kosten. Op die manier zie je tot op de cent hoeveel de lening je zal kosten en dat is makkelijk om te vergelijken. Want banken verschillen nogal op vlak van die kosten en zo kan je minder afbetalen per maand. Het JKP of jaarlijks kosten percentage is al een eerste indicatie van de kosten en daar kan dus verschil op aan te tekenen zijn. In een mum van tijd heb je enkele banken gezien en weet je waar de kosten het laagst kunnen zijn. Neem je tijd om te beslissen, als die er nog is.

Leave a Reply

Lenen was nog nooit zo eenvoudig

    Welkom bij onze leningsite! Wie alles wil weten over goedkoop lenen is bij ons aan het juiste adres. Je kan bij ons ook snel alle aanbiedingen op de markt vergelijken, en zo ontdekken wat de goedkoopste leningen van het moment zijn!

    Ontdek de goedkoopste leningen hier!

Let op: geld lenen kost ook geld.