Goedkoop geld lenen: wat u moet weten om de bank te slim af te zijn!

hub      0

Goedkoop geld lenen: wat u moet weten om de bank te slim af te zijn!

Iedereen is wel op zoek naar een goede deal. Als het solden zijn of shopping dagen als black Friday, dan bestellen we allemaal nog meer. Waarom? Omdat je dan meer korting krijgt bij de webwinkels. Banken waar je geld lenen gaan niet deelnemen aan de solden, maar daar kan je het jaar rond zelf op zoek gaan naar de beste voorwaarden. Je hoeft je tijd hiervoor niet te verspillen in een bankkantoor. Je kan even goed via de website van de banken gaan. Daar staat ook al heel wat informatie te lezen en je kan er desgewenst de lening ook aanvragen. Maar de eerste stap is informeren en vergelijken.

Begin hier je zoektocht naar een lening!

Want banken verschillen nogal op vlak van kosten. En dat moet je goed weten alvorens te beginnen zoeken naar een lening. Het geld dat je krijgt is overal gelijk, maar de kosten die je er bovenop moet betalen is verschillend. Ga daarom eerst vergelijken vooraleer je de lening aanvraagt. Op de websites van de banken kan je gebruik maken van een lening simulator. Dit is gratis en vrijblijvend, je kan het dus steeds gebruiken. En gewoon te bereiken via je eigen computer, je hoeft hiervoor niet naar een kantoor te gaan. Voer het bedrag in dat je wenst te lenen en kies het aantal maanden om de afbetaling uit te voeren. Met deze gegevens heb je al een resultaat op je scherm staan.

Noteer dat resultaat, zodat je het kan vergelijken met andere banken. Let dan ook goed op het JKP of jaarlijks kosten percentage. Dat is een eerste indicatie van de kosten die de bank je zal aanrekenen. Hoe lager dat is hoe minder kosten je moet betalen. Blijf vergelijken tot je de laagste kosten hebt gevonden. Start eventueel bij je vaste huisbank, wie weet krijg je daar wel een goed voorstel. Maar even goed kan het bij een bank zijn waar je nog geen diensten hebt of die je zelfs niet bij naam kent.

Begin hier je zoektocht naar een lening!

Van zodra je een bank hebt gevonden om goedkoop geld te lenen kan je de aanvraag starten. Hiervoor moet je je persoonlijke gegevens doorsturen, samen met je financiƫle. De bank wil immers wie je bent, maar ook of je een klant bent met laag risico. Dat wil zeggen dat je zekerheid kan bieden dat je de lening volledig kan terugbetalen. Je hebt dus een vast inkomen nodig en de vaste kosten moet ook binnen de perken blijven. Daartoe behoren lopende leningen en alimentatie die je moet betalen.

Leave a Reply

Lenen was nog nooit zo eenvoudig

    Welkom bij onze leningsite! Wie alles wil weten over goedkoop lenen is bij ons aan het juiste adres. Je kan bij ons ook snel alle aanbiedingen op de markt vergelijken, en zo ontdekken wat de goedkoopste leningen van het moment zijn!

    Ontdek de goedkoopste leningen hier!

Let op: geld lenen kost ook geld.