Moeiteloos geld lenen als particulier: zo overtuig je jouw bank!

hub      0

Moeiteloos geld lenen als particulier: zo overtuig je jouw bank!

Als particulier geld lenen, dan moet je bij een bank terecht. Zij hebben de nodige oplossingen om jou van een financiële injectie te zien. Hoe hoog of laag het bedrag ook is, er zijn heel wat soorten leningen die je kunnen dienen. Je hoeft niet direct naar een bankkantoor te gaan, je kan ook makkelijk via de website van de bank gaan. Dat is sneller en het kost je amper tijd. Neem er dus even je computer bij, we vertellen je waar je op moet letten bij het aangaan van een lening.

Begin hier je zoektocht naar een lening!

De banken heb je tegenwoordig voor het uitkiezen, je kan bij je vaste huisbank gaan maar even goed een andere kiezen. Dankzij het internet kan je er heel wat vinden, ze hebben immers allemaal een uitgebreide website. Daar kan je in de eerste plaats al heel wat informatie op vinden maar ook hun diensten vergelijken. Alle banken bieden ongeveer dezelfde diensten aan, maar het vergelijken gaat meer over de kosten die ze aanrekenen. En dat kan nogal verschillen. Zelfs voor een zichtrekening en bankkaart kan je bij de ene bank goedkoper af zijn. En ook voor leningen is dat zo. Als je de simulator gebruikt dan zal je dat snel merken.

Met het bedrag dat je wenst te lenen en het aantal maanden om de afbetaling uit te voeren, krijg je al een resultaat. Dat resultaat is een bedrag welke je dus maandelijks moet betalen. let dan ook goed op de kosten die je erbij moet betalen. Het JKP of jaarlijks kosten percentage is hier belangrijk voor. Hoe lager dat percentage is hoe interessanter voor jou. Want dan betaal je minder af en het overgebleven geld kan je aan iets anders besteden.

Een bank zal je de lening niet zomaar geven, daarvoor willen ze garanties zien. Dat moet jij bewijzen door een vast inkomen te hebben en geen andere vaste uitgaven te hebben. Elke klant bij een bank kan tot 1/3e van zijn inkomen spenderen aan vaste kosten. En dat zijn leningen en alimentatie voor een bank. De rest van het geld moet je kunnen gebruiken voor andere uitgaven zoals: boodschappen, hobby’s, energiefactuur, verzekeringen, abonnementen en dergelijke meer. Op die manier hou je een goede mix van vaste uitgaven zoals een lening en alle andere uitgaven die ook maandelijks terugkomen.

Begin hier je zoektocht naar een lening!

Via de simulator zie je direct hoeveel je maandelijks moet terugbetalen en hoeveel de kosten voor die lening bedragen. Heb je toch een ander idee, dan kan je blijven verder zoeken via het internet en ook bij andere banken leningen simuleren.

Leave a Reply

Lenen was nog nooit zo eenvoudig

    Welkom bij onze leningsite! Wie alles wil weten over goedkoop lenen is bij ons aan het juiste adres. Je kan bij ons ook snel alle aanbiedingen op de markt vergelijken, en zo ontdekken wat de goedkoopste leningen van het moment zijn!

    Ontdek de goedkoopste leningen hier!

Let op: geld lenen kost ook geld.