Online geld lenen? Fluitje van een cent!

hub      0

Online geld lenen? Fluitje van een cent!

Dat klopt wel volledig, online geld lenen kan je in een fluitje van een cent doen. De banken maken het ons zo makkelijk dat we haast niet meer naar een bankkantoor willen gaan. Die tijden zijn gelukkig voorbij. Lang aanschuiven om dan een bediende te zeggen wat je wou. Als je al binnen de openingstijden van de bank er zou geraken. Nu kan je makkelijk via de laptop of zelfs de smartphone allerlei bankverrichtingen doen. We kunnen ook al betalen met de smartphone in winkels. Dat is zeer handig, geen bankkaart meer nodig. En de toepassingen zullen er alleen maar op verbeteren.

Begin hier je zoektocht naar een lening!

Maar om online geld te lenen heb je ook nog andere zaken in het oog te houden. Zoals de kosten die de bank je zal aanrekenen. Want een lening is natuurlijk niet gratis, ook al lijkt het zo. De slogan ‘let op, geld lenen kost ook geld’ is dus niet zomaar in het leven geroepen. Als je een lening aangaat bij een bank dan moet je het opgenomen kapitaal volledig terugbetalen en daarbovenop ook nog een kost. Hoeveel die kost precies is hangt af van bank tot bank en het bedrag dat je ontleent. Ook de soort lening speelt mee, voor een woonlening zijn er andere tarieven dan bijvoorbeeld een persoonlijke lening.

En de details daarover kan je snel zien via de website van de bank. Daar staat alles duidelijk op vermeld. Om snel te zien hoeveel een lening je maandelijks zal kosten kan je een lening simulatie uitvoeren. Hierbij voer je het bedrag in dat je wenst te lenen en kies je het aantal maanden voor de afbetaling. Wat handig is, is dat je ook de kosten er direct bij ziet vermeld staan. Op die manier kan je ook andere banken vergelijken en weet je of deze bank voor jou interessant is of niet. Je kan ook een simulatie uitvoeren bij je vaste huisbank, maar het kan zijn dat je een beter voorstel krijgt bij een andere bank.

Begin hier je zoektocht naar een lening!

Als je een lening aangaat bij een andere bank dan hoef je niet alles te verhuizen. Je bankrekeningen en bankkaarten kan je laten waar ze zijn. De afbetaling loopt dan gewoon via domiciliering. Handiger kan haast niet. Alles komt vanzelf in orde nadat je de lening aanvraag hebt gedaan. Ook die kan via het internet gemaakt worden. Je stuurt dan alle gegevens door, naam en adres en dergelijke. Maar ook de financiële gegevens zijn belangrijk. De bank zal die zeker opvragen, want ze willen zekerheid dat je de lening kan terugbetalen. Overhandig dus een overzicht van je vaste inkomsten en je vaste uitgaven. Inkomsten kan vanuit dienstverband zijn en/of een zelfstandige activiteit. Voor de vaste kosten tellen vooral andere lopende leningen en alimentatie mee.

Leave a Reply

Lenen was nog nooit zo eenvoudig

    Welkom bij onze leningsite! Wie alles wil weten over goedkoop lenen is bij ons aan het juiste adres. Je kan bij ons ook snel alle aanbiedingen op de markt vergelijken, en zo ontdekken wat de goedkoopste leningen van het moment zijn!

    Ontdek de goedkoopste leningen hier!

Let op: geld lenen kost ook geld.